Tandplan, een mooie toekomst voor uw gezonde glimlach...

Bij uitgebreider behandelnood hoort een ‘tandplan’: via een grondig onderzoek bekomen we alle mogelijke behandelstrategieën. Deze worden met u besproken volgens het ‘informed consent’ principe. Dit schept vertrouwen om te kunnen werken naar een voorspelbaar resultaat dat aansluit bij uw wensen, mogelijkheden en tijdsschema. Tevens kan zo maximaal rekening gehouden worden met uw (aanvullende) verzekering.

In onze zorgvisie komt preventie op de eerste plaats. Niet als een loze slagzin maar als een krachtig ‘werkwoord’. Elke gebitscontrole omvat steeds een tandplakkleuring, poetsinstructie en motivatie naast een professionele gebitsreiniging.

De behandelingen worden steeds uitgevoerd volgens het ‘four handed’ principe: een geprotocolleerde samenwerking van tandarts en assistente, die als ingespeeld team samenwerken in een hygiënische en rustige omgeving. Het resultaat is een minimale invasieve behandeling die tijds- en kostenefficiënt is.


Nikolaas Verstraete

Nikolaas Verstraete

Tandarts
Ann Roels

Ann Roels

Tandarts
Dorine Deraeve

Dorine Deraeve

Tandartsassistente
Justine Cousinne

Justine Cousinne

Onthaal & tandartsassistente

Sofie Defour

Onthaal & praktijkmanager

Wilt u ons in actie zien? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder. Tandplan kreeg de kans om mee te doen aan het programma 'Doe Maar Duurzaam' waarin duurzaamheid van de mondgezondheid aan bod komt.